Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jouw Vrouwelijke Kracht  – Open middag – Kennismakingsmiddag

oktober 31, 2023 @ 14:00 - 16:00

Jouw Vrouwelijke Kracht 

Meer vrouwelijke kracht, vrouwen die beter in hun eigen kracht komen staan. Niet meer onbewust willen pleasen en alleen voor anderen zorgen, maar nu eens jezelf ook in het middelpunt zetten en grenzen naar anderen willen gaan zetten. Niet meer over je heen laten lopen, maar jezelf waardig genoeg vinden om te zijn wie je bent. Van binnen en van buiten.

Voor veel vrouwen klinkt dit raar en vooral egoïstisch, dan ben je waarschijnlijk nog niet op het punt beland dat dit noodzakelijk blijkt.
Als vrouw steun ik vrouwen die hun eigen kracht willen (her)ontdekken.
Hoogst waarschijnlijk heb je hoogsensitiviteit als persoonlijke eigenschap, daardoor een vertekent zelfbeeld en ben je als kind niet tegemoet gekomen in je persoonlijke emotionele behoeften. Je mocht je niet emotioneel uiten, het werd niet erkend of weggewoven, wat jij voelde deed er niet toe.

Reiki, kunstzinnige therapie, muziektherapie, verkennende familieopstellingen – jouw perspectief, dialoog, open vragen, bewustwordingsontwikkeling, activatie van jouw zelfhelend vermogen. Je bent hier in een veilige omgeving om je emoties te kunnen uiten.

Je wilt niet meer door anderen en hun denkbeelden geleefd laten worden, maar (moeten en WILLEN leren) voor jezelf durven kiezen.
Liever of juist strenger voor zichzelf te leren zijn

Vandaag kun je gratis met me kennismaken.
Loop binnen, de deur staat (niet letterlijk, maar zeker wel figuurlijk) open. Er is koffie, thee, een klein knabbeltje. Tijd om te laten zien wie we zijn 🙂

Vrouwen steunen vrouwen.
Je bent van ♥ welkom 🙂

Organisator

Marike Daalman
Telefoon
0612659513
E-mail
marikedaalman@live.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Poeldijk
Hofje van Maat 15
Poeldijk, Zuid-Holland 2685RK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612659513
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *