Scheppende of creatieve workshop richt zich op het helpen bij focussen op een toekomstig doel. Zelf vormgeven, werken met passie, obstakels leren zien, jezelf laten zien, omstandigheden ontdekken en ontwikkelen van focus, gezonde zelfliefde en zelfzorg.

Deze workshop maakt je bewust van de verschillende levensgebieden die door verandering van focus geraakt worden. Welke veranderingen je kunt verwachten en leert je écht hoe manifesteren werkt. Manifesteren is volledige focus op wat jij écht wilt.
Je inventariseert en werkt met je eigen scheppingskracht; vormgeven, passie, je eigen weg en uitdagingen in kaart brengen, jezelf laten zien, persoonlijk ontwikkelen van zelfliefde en zelfkennis en richtend op jouw specifieke doel en zelfontplooiing. Ondertussen leer je een nieuwe methode aan die jezelf daarna kunt blijven toepassen tot je je doel gehaald hebt.

  • Individueel of als samenwerking duo / groep, maar maximaal 4 personen
  • Kosten: 175 Euro per persoon (Mocht een extra sessie na een paar maanden nodig zijn dan kan dat tegen gereduceerd tarief. Ingepland te zijn binnen een jaar na het volgen van de eerste workshop. )
  • Duur: 2-3 uur
  • Locatie Poeldijk of in overleg

Doelgroep

Voor mannen en vrouwen die toekomst gericht willen werken aan persoonlijk doel of droom(wens)

  • Gezond zelfbeeld, je authentieke zelf meer durven laten zien
  • Droomwens, doel
  • Niet weten wie ze zijn of wat ze zijn en hun zielsweg willen bewandelen

Wat doet het?

Een workshop die je helpt de focus van breed en zoekend naar specifieker en gerichter te brengen. Wat komt er allemaal bij kijken. Waar moet je nog aan werken, wat zit er nog in de weg. Wat kun je al, wat nog niet. Hulptroepen etc.

Waarom?

Een wens of droom is niet altijd zomaar direct waar te maken.

Het begint bij weten wie je bent en wat je wilt. Wat je al kan en wat je nog moet leren. Wat er in de weg zit of wat er juist begrensd mag worden.

Het tot werkelijkheid maken van een droom is niet alleen het doel bepalen maar ook leren genieten van de weg er naar toe. Het leren vormgeven, moulding, van je richting, je wens. De uitdaging en het plezier van elke keer een stap dichterbij komen. Én, misschien zelfs nieuwe doelen stellen. Kleine stappen waarderen, zijstappen maken als nodig. De kracht van creatie vinden in jezelf. Wow, wat ontzettend leuk kan dit zijn.

Je passies benadrukken, een moodboard maken kan al voldoende zijn. Soms een nieuwe vaardigheid ontdekken, of patronen leren herkennen in jezelf en je gedrag. Of speciale momenten nog eens extra benadrukken.

Aanmelden of meer informatie mail naar marikedaalman@live.nl ovv Droomworkshop -Moodboard