Geldig per 1 mei 2024

Levenskunst

Als levenskunstenares en life coach maak ik uniek eigen werk en ontwerp ik unieke workshops die jou begeleiden bij inzicht en kennis vergaren over hoe jij zelf werkt en wat je beter kunt doen vanuit jouw persoonlijke behoeften en wat bij jou past.

Webshop

Een digitaal werk uit de webshop kan niet retour genomen worden en mag ook niet digitaal verspreid worden. Zie copyrights en auteursrechten

Coaching voorwaarden

 • Het resultaat van een workshop of coachtraject is afhankelijk van JOUW PERSOONLIJKE MOTIVATIE om verandering door te willen voeren, zonder echte motivatie is er weinig kans op slagen.
 • Het resultaat van een workshop of coachtraject is afhankelijk van hoeveel TIJD en energie jij VRIJ WILT maken, zonder inzet geen resultaat.
 • Het resultaat van een workshop of coachtraject is afhankelijk van de wil om JEZELF GOED te LEREN KENNEN, want daarin liggen jouw persoonlijke oplossingen voor oorzaken verborgen.
 • Jij bent je eigen expert, want jij kent jezelf het allerbeste.
 • Je bent ZELF verantwoordelijk voor je eigen acties gebruik dus TE ALLEN TIJDE je hoofd en denk na over de gevolgen van je acties.
 • Een coachtraject houdt in dat er vijf afspraken van een uur die binnen een jaar tijd plaatsvinden. Om een stok achter de deur te hebben, vooruitgang zichtbaar te maken, nieuwe richting of doelen te bepalen en ruimte te nemen om goede nieuwe gewoonten door te voeren, want dat kost echt tijd. Onderschat dat niet. Een mens is een gewoontedier en schiet snel terug in oude gewoonten.
  Bij een coachtraject is spraken van een commitmentcontract voor beide partijen.

Workshop / Coaching annuleren

Dit geldt voor alle creatieve coaching of kunstzinnige therapie (schilderen, tekenen en naailesvormen) met uitzondering van het traject van 5 bijeenkomsten.

 • Afmelden 5 werkdagen (ma, di, wo, do, vrij en tot 18.00 uur) voorafgaand aan de workshop is 100% kosteloos annuleren.
 • Afmelden of annuleren op de dag (tot 18.00 uur) voorafgaand aan de workshop of coaching is 50% van de kosten betalen.
 • Afmelden of annuleren op dag van workshop of coaching sessie is 100% van de kosten betalen.
 • Verplaatsen kan éénmalig gratis naar een zelfde bijeenkomst op een andere datum, tenzij de nieuwe afspraak dan ook weer wordt geannuleerd. In dit geval maakt het niet uit of de annulering op dezelfde dag gebeurd als de workshop of coaching is gepland dan worden de kosten alsnog 100% doorberekend.

Cadeaubonnen

 1. Cadeaubonnen kunnen als betalingsmiddel gebruikt worden bij alle activiteiten die op mijn website staan.
 2. Er kan één cadeaubon per persoon per geplande activiteit ingeleverd worden.
 3. Wil je een cadeaubon inleveren geef dan ook het geschreven cadeaubon nummer door bij de reservering of bevestiging van de afspraak.
 4. Geen geld terug; de cadeaubon blijft geldig tot opheffing van bedrijf of activiteit.

Vragen, opmerkingen, iets niet geheel duidelijk? Stel ze hier: marikedaalman@live.nl