Coupeuse

Als coupeuse deel ik mijn kennis en ervaring met de leerlingen, cursisten. Je kunt als leerling, cursist kiezen voor individueel of groepsgewijs les (kleine groepjes). Tijdens de lessen doe je kennis en vaardigheden op die je de rest van je leven kunt gebruiken.

 1. Een afspraak privé naailes kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden verzet of geannuleerd. Binnen 24 uur wordt 100% gefactureerd.
 2. Annulering deelname aan een Tiener naaiworkshop kan tot 14 weekdagen voor aanvang kosteloos worden verzet. Tussen 14 en 4 weekdagen wordt 50% van de kosten teruggestort. Binnen 4 dagen weekdagen 25% van de kosten teruggestort.
 3. Deelname aan een Tiener naaiworkshop is pas definitief na betaling.
 4. Betaling Tiener naaiworkshop geschiedt vooraf en in één keer.
 5. Deelname aan Patroontekenlessen is pas definitief na betaling.
 6. Betaling aan Patroontekenlessen geschiedt vooraf en in een keer per onderdeel.

Cadeaubonnen

 1. Cadeaubonnen kunnen als betalingsmiddel gebruikt worden bij alle activiteiten die op mijn website staan.
 2. Er kan één cadeaubon per persoon per geplande activiteit ingeleverd worden.
 3. Wil je een cadeaubon inleveren geef dan ook het geschreven cadeaubon nummer door bij de reservering of bevestiging van de afspraak.
 4. Geen geld terug, de cadeaubon blijft geldig tot opheffing van bedrijf of activiteit.

Lifecoaching

 1. Een afspraak Kunstzinnige Therapie kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden verzet of geannuleerd. Binnen 24 uur wordt 100% gefactureerd.
 2. Het uiteindelijke resultaat bij Kunstzinnige Therapie is altijd afhankelijk van jouw eigen inzet en de mogelijkheid om eerlijk tegen jezelf te zijn. Daarbij help ik je natuurlijk met het aanreiken van tools om de emotie uit jezelf naar boven te halen en in je kunstwerk te laten stromen.
 3. Reikireading en kaarttrekken zijn energetische tools die ik gebruik om contact met de bron te krijgen, waarbij jouw eigen interpretatie van wat ik doorkrijg leidend is. Ik kan je begeleiden op je weg, maar je zult uiteindelijk (zoals bij alle coaching en therapie) zelf het echte innerlijk werk moeten doen. Het resultaat is dan ook afhankelijk van de hoeveelheid effort die je er ook zelf in steekt. Je kunt aan één afspraak genoeg hebben. Soms nog een tweede of derde.
 4. Een Reikireading afspraak duurt minimaal 1,5 en max. 3 uur.
 5. Reikihealing is alleen een reikibehandeling. Hoe vaker je reikibehandelingen ondergaat hoe dieper je de reiki lichamelijk zult ervaren, duurt max 75 minuten.
 6. Een 10-rittenkaart voor reikihealing kost en mag door één of twee personen gebruikt worden.
 7. Een reikihealing afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden verzet of geannuleerd. Binnen 24 uur wordt 50% gefactureerd.
 8. Vrouwencirkels zijn er om de bewustwording van onszelf te vergroten en bestaan uit negen afspraken over een jaar verdeeld. Je betaalt in één of twee keer het totaal bedrag voor alle bijeenkomsten, of je betaalt ze los. Je gaat een commitment aan voor 9 bijeenkomsten verdeeld over het jaar.
 9. Er starten twee vrouwencirkels per jaar.
 10. Om de veiligheid binnen de groep te waarborgen is het credo: alles wat binnen de cirkel besproken wordt blijft binnen de cirkel, tenzij er nadrukkelijk door iedereen toestemming is gegeven om ervaringen buiten de cirkel te delen. Eigen ervaringen waarbij anderen geanonimiseerd worden kun je wel delen.

Verkoop items webshop: – nog niet verkrijgbaar

 • Digitale boeken kunnen niet geretourneerd worden. Je ontvangt geen geld terug.

Vragen, opmerkingen, iets niet geheel duidelijk? Stel ze hier: marikedaalman@live.nl