Zoals je voor de kinderen “de taarten van Abel” hebt en voor de volwassenen Joris Linssen met “Hello, Goodbye” of “Taxi” had, zo gaat dat met Levenskunst.

Levenskunst; de emoties en de verhalen die mensen mee maken. Levensverhalen, want dat is hoe wij het ervaren. De feiten overgoten met de saus van onze eigen innerlijke belevingswereld. Voelen is het leven ten volle ervaren. De emotionele hoogtepunten beleven, maar ook de emotionele dieptepunten ervaren. Het hoort er allemaal bij.

Tijdens deze workshop geven we speciale aandacht aan een voor jou “life-altering event”, een levens veranderende gebeurtenis. Je hebt vast al iets in gedachten zodra je dit leest.

We voeren gesprekken, stellen vragen, luisteren naar elkaars herinneringen. Zinken soms even weg in onze eigen herinneringen. Luisteren muziek die precies die emotie weer terugbrengt. Mooi om te doen met een kleine groep intimi als herinnering aan een dierbare, maar ook als individu die iets bijzonders of iets zwaars heeft meegemaakt.

We herleven, beschrijven, delen de persoonlijke ervaringen en maken naar aanleiding van die herinneringen een mooie creatie daarvan. Hiervoor gebruiken we woorden, beelden, papier en mogelijk ook bloemen en steekschuim.

Bij elk van mijn workshops worden heerlijke passende drankjes en zelfgemaakte hapjes geserveerd.

Aanmelden doe je door een bericht te sturen aan marikedaalman@live.nl ovv Levenskunst en vermeld daarbij wat jouw intentie is en met hoeveel personen je wilt komen.