Coltrui

Wens

Een coltrui met onzichtbare, weggewerkte zakken, die aan de binnenkant een open zak zijn. Je kunt je eigen handen dus vasthouden. Samen hebben we de stoffen uitgezocht. Ik ken deze persoon goed, want het is mijn man ;-). En die draagt graag iets dat bij zijn persoonlijkheid past.

Stofkeuze

Jersey jacquard, een bijna joggingstofachtige stof van katoen met een lichte rek en een aparte camouflage print. Gecombineerd met een donker antracietgrijze joggingstof. Omdat ik zelf niet van strijken houd en kleding gewoon wil kunnen wassen op 30 graden heb ik ook daarnaar gekeken bij het kopen van de stoffen.

Waar op te letten bij het patroon tekenen?

Waar ik met het patroon tekenen opgelet heb zijn: comfortabel te dragen, maar niet wijd. Aangesloten model, maar dus wel voldoende bewegingsruimte.

In een keer klaar?

Nee, het zou geen maatwerk zijn als hij niet heeft moeten passen. Want lichaamspostuur en -houding heeft invloed op hoe kleding staat en of het goed zit. Of de zijnaden goed recht naar beneden vallen en er geen naar voren gebogen schouders zitten of een buikje dat in de weg zit. Naar al deze zaken wordt al gekeken voordat het patroon getekend kan worden en bij de pasafspraken om kleding op maat te maken.

Wat zijn de kosten voor dit werk? Inclusief, stof, ontwerpen, patroon tekenen en passen, kost een trui dan ongeveer 150 Euro en dan heb je een uniek kledingstuk, speciaal voor jou en op jouw maat gemaakt.

Voorkant
Achterkant

author-sign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk...

Populaire Posts...